• Online Themaborrel: Donald Kreiken, oud bestuurder KEK en TenneT, Europese regelgeving en de European Green Deal

  Woensdag 17 juni 2020 - 18 - 19u via Zoom

  Online Themaborrels op de woensdag van 18 - 19. De focus ligt op inspiratie, kennisuitwisseling en open dialoog, onder het genot van een (natuurlijk zelf verzorgd) drankje.

   

  Tijdens deze borrel zal Donald Kreiken inzicht geven in de European Green Deal en de rol van Europa in de klimaattransitie. Wat wordt er precies allemaal in Europa bepaald, en hoe komen deze regels uiteindelijk in Nederland terecht? Kortom, alles omtrent de rol van Europa in de vorming van klimaatbeleid.

   

  Donald is oud bestuurder van KEK en werkt als European Regulatory Advisor bij de landelijke netbeheerder TenneT. Daarnaast is hij actief bij Liberaal Groen, het themanetwerk voor duurzame economische groei binnen de VVD.

  Online Themaborrel: Systeemintegratie & sectorkoppeling

  Woensdag 24 juni 2020 - 18 - 19u via Zoom

  Online Themaborrels op de woensdag van 18 - 19. De focus ligt op inspiratie, kennisuitwisseling en open dialoog, onder het genot van een (natuurlijk zelf verzorgd) drankje.

   

  Deze week gaan Ruud van den Bosch (Ecovat) en Mark Kremer (Recoy) gezamenlijk iets vertellen over systeemintegratie en sectorkoppeling. Aan de hand van een sprekend voorbeeld geven ze antwoord op de vraag: Hoe gaan we de overschotten aan duurzame elektriciteit gebruiken voor betrouwbare warmtevoorziening van onze huizen?

   

  Ruud van den Bosch is Technical Sales Manager bij Ecovat, een innovatief warmte opslag systeem dat warmte voor langere tijd in grote hoeveelheden kan opslaan. Warmtenetten zijn een van de toepassingsgebieden.

   

  Mark Kremer is Optimisation Consultant bij Recoy, experts in energie flexibiliteit en opslag met een sterke focus op elektrificatie en power-to-heat oplossingen in de industrie.

  KEK Kennissessie: Chemie van de Energietransitie

  TBD - Evenement is uitgesteld ivm het Coronavirus

  KEK Industrie gaat tijdens de themabijeenkomst 'Chemie van de Energietransitie' in op de complexiteit van de chemisch/natuurkundige kant van het energievraagstuk, en de mogelijke koppelingen tussen verschillende sectoren in de klimaatopgaven. Hoe worden elektriciteit en waterstofproductie gekoppeld? Waar wordt waterstof ingezet en voor welke doeleinden? In hoeverre kunnen duurzame energiebronnen toegepast worden om de industrie te verduurzamen? Kom en denk met ons mee!

  KLIMAAT AKKOORD EXPEDITIE

  Cross-sectorale kansen benutten tussen de 5 sectoren

  Met KEK werken we natuurlijk hard om cross-sectoraal klimaatverandering aanpakken. Gelukkig zijn wij niet de enige organisatie die hier mee bezig is. SustainableMotion en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat organiseren in 2020 de Klimaatakkoord Expeditie, een programma rondom het Klimaatakkoord om Young Professionals uit verschillende organisaties en sectoren samen te laten werken aan klimaatuitdagingen. KEK zal hier ook een rol in spelen door een deel van de introductie van elke Klimaattafel te verzorgen.

   

  Aan deze Expeditie kunnen 5 bedrijven deelnemen, 1 per sectortafel. Elk bedrijf kan 2 young professionals beschikbaar stellen om mee te doen aan de expeditie. Het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat zal zelf ook young professionals beschikbaar stellen per sector. In een geheel verzorgd traject van 6 maanden komen alle deelnemers elke maand bij elkaar op locatie bij één van de deelnemende bedrijven. Zij bedenken in cross-sectorale groepen oplossingen voor klimaatuitdagingen in die sector. Dit kan een mooie kans zijn voor KEKkers om met hun bedrijf in een professioneel, gezamenlijk traject aan de slag te gaan.


  Lijkt dit je wat en wil je kijken of je met je bedrijf mee zou kunnen doen? Neem dan voor het eind van dit jaar contact op met SustainableMotion (info@sustainablemotion.nl) of stuur Gjalt even een berichtje (partnerschappen@klimaatenergiekoepel.nl).

 • KEKker Gezocht ?

  Zoek of verwelkom jij young professionals op jouw klimaat of energie evenement die kunnen spreken, modereren of netwerken? Of ben je op zoek naar nieuw talent voor de vele vacatures in de energietransitie? Twitter, Facebook of Insta @kekoepel met #KEKkergezocht en plaats zo je spektakel hier. Zo communiceren wij het door naar alle communities binnen KEK.

 • Afgelopen Events

 • Paneldiscussie verduurzamen van wijken met Rotterdamse Raadsleden

  Dinsdag 18 februari, 19.30 – 21.30 Rotterdam, Keilepand, Keilestraat 9f

  Met het Klimaatakkoord in de hand zijn nu de decentrale overheden aan zet voor wat betreft de implementatie van het klimaatbeleid. Zo maken provincies en gemeentes regionale afspraken met belanghebbende over de inpassing van hernieuwbare energie. Daarnaast over het samenbrengen van vraag en aanbod van (rest)warmte.

   

  Binnen deze regionale afspraken valt ook een aanpak per wijk. Dit proces wordt gecoördineerde door de gemeente, met als centrale vraag: hoe ziet de energievoorziening van iedere wijk er in de toekomst uit? Er zijn in totaal 11.000 wijken in Nederland en de impact voor de mensen in die wijken kan groot zijn. Hoe pak je dit aan? Hoe betrek je burgers? Hoe vult de gemeente deze rol het best in?

   

  Hoog tijd om eens te raden te gaan bij lokale politici! Zij zullen binnen de landelijke kaders moeten besluiten hoe de gemeente deze rol invult en uiteindelijk ook de (wijk)plannen die ontwikkelt worden moeten goedkeuren.

   

  Ga op dinsdag 18 februari in gesprek met drie Rotterdamse Raadsleden over verduurzaming van wijken:

  Robert Simons Raadslid Leefbaar Rotterdam

  Portefeuilles: Economie, Duurzaamheid

  Chantal Zeegers Fractievoorzitter D66 Rotterdam
  Portefeuilles: (o.a.) Mobiliteit, Duurzaamheid, Energietransitie

  Dennis Tak Raadslid PvdA Rotterdam
  Portefuilles: (o.a.) Economie, Energietransitie, Mobiliteit

   

  Programma
  19.30 Inloop
  20.00 Opening en introductie Raadsleden
  20.20 Debat aan de hand van stellingen
  21.00 Vragen uit de zaal
  21.30 Einde programma

   

  Voor deelname contact:

  Rik van Berkel
  06 273 45 827
  rik.van.berkel@fme.nl

  Kick-Off Industrie SectorTeam

  Graag zien we jullie donderdag in Utrecht om kennis te maken en de plannen voor 2020 te bespreken!

   

  Om de avond een leuke inhoudelijke invulling te geven, zullen er een aantal korte pitches worden gegeven over onderwerpen die raken aan de industrie, energie en klimaat. Heb jij een onderwerp waar je in ca. 5 minuten iets over kan vertellen om andere KEK-ers te inspireren? Laat het ons weten!

   

  In verband met beperkt aantal plekken van 30, vragen we je om je aan te melden.

  KEK CEO Event

  Vrijdag 7 februari 2020, 14:30 -17:00 Vattenfall Amsterdam

  Wij willen laten zien dat de Young Professionals van KEK samen met hun CEO’s werk maken van het klimaatakkoord! Dit doen we door concrete korte termijn acties per bedrijf in een statement samen te vatten, te verzamelen en op 7 februari officieel te presenteren en te ondertekenen. Met dit manifest laten we een positief geluid horen, focussen we op wat er wél kan en wat er gaat gebeuren. Hiervoor hebben we natuurlijk jouw hulp nodig, want ook de doelen van jouw bedrijf horen in dit manifest.

  Stikstof bijeenkomst

  Maandag 2 december, van 19:00 tot 21:00, Utrecht, The GreenHouse.

  Er is al veel geschreven over stikstof. Als KEK willen we laten zien dat stikstof ook een kans is om ontwikkelingen in de bouw, vervoer te versnellen en de transitie in de landbouwsector te versnellen.

   

  KEK schrijft een uiteenzetting over de kansen van de stikstof problematiek.

  Vind je dit interessant? Kom dan maandag 2 dec, naar deze bijeenkomst.

  Career Guide Noord, Zuid of West

  Career Day Zuid 12 en 13 november in Eindhoven

  Career Day Noord 19, 20 en 21 november in Zwolle

  Career Day West 26, 27 en 28 november in Delft

   

  Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen uit het voorgezet onderwijs (3&4 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren!

   

  Wat doet een Career Guide?

  De Career Guide is een sleutelfiguur voor de leerlingen en zorgt voor een soepel verloop van de dagen. De taak is drieledig:

  1. Persoonlijk: een Career Guide is de mens achter de techniek voor de leerlingen. Een medewerker kan vanuit eigen persoonlijke ervaringen leerlingen inspireren voor een studie en loopbaan in de techniek.

  2. Logistiek: een Careerguide zorgt als begeleider van een groepje dat zij de juiste stands bezoeken, op tijd zijn bij de stands en dat de groep bij elkaar blijft.

  3. Inhoudelijk: een Career Guide probeert antwoord te geven op vragen van leerlingen over technologie en studiemogelijkheden en beroepsperspectieven in deze sector.

   

  Tijdsbesteding: 9:30 – 16:00 (ochtendprogramma: 09.30-12.00 en middagprogramma: 13.30-16.00 uur)

  KEK Meet-up borrel

  17:00u, 22 November, 2019 - Utrecht, The Greenhouse

  De sectorteams zijn aan de slag, de RES'en worden opgestart, de klimaatmanifesten worden gemaakt en het einde van het jaar is in zicht.

   

  Genoeg redenen om weer eens bij te praten tijdens een nieuwe KEK meet-up borrel!

   

  We zien je graag tijdens de vrijmibo bij The Greenhouse, op loopafstand van Utrecht CS.

   

  *Drankjes zijn op eigen kosten

  KEK meets YES-DC Pub Quiz

  24 oktober, 19:00 – 22:30 - Bar Josefien, Voorstraat 96, Utrecht

  Met trots kondigen wij ons eerste evenement samen met YES-DC aan: op 24 oktober organiseert KEK in samenwerking met YES-DC de eerste energietransitie pubquiz! Meld je aan voor een gezellige avond waarop je energie- & duurzaamheidskennis getest wordt.

   

  Dit evenement is een mooie gelegenheid om meer over KEK en YES-DC te weten te komen of om interessante Young Professionals te leren kennen. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de knop hieronder (beperkte beschikbaarheid van plaatsen).

  Dag van de Duurzaamheid - Voorleesactie

  10 Oktober in de ochtend, 2019 - Basisscholen in Nederland

  Overal in Nederland wordt op deze dag voorgelezen aan de bovenbouw op basisscholen, om duurzaamheid meer op de kaart te zetten. Dit wordt gedaan door een leuk verhaal zelf te kiezen en dit aan de klas voor te lezen. Daarna mag je ze zelf van alles vragen en zullen ze jouw de oren van je hoofd vragen over wat je allemaal doet en waarom. Weet jij het antwoord op waarom we niet allemaal al elektrisch rijden? Of waarom zonnepanelen nog steeds zo duur zijn? En waarom de overheid ze niet gewoon betaald?

   

  Vind je het leuk om een paar uurtjes te komen voorlezen en er een bijzondere en fantastische dag van te maken voor een paar groepen basisschoolleerlingen? Grappen en nieuwe inzichten gegarandeerd!

   

  Mail naar onderwijs@klimaatenergiekoepel.nl of meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

  KEK on RES: Young Professionals in Groningen

  11 oktober 2019, Groningen

  Woon of werk jij in de provincie Groningen? Wil je leren en meepraten wat er staat te gebeuren met de uitvoer van het klimaatakkoord in je eigen regio in Groningen? Op 11 oktober organiseert KEK een bijeenkomt over de Regionale Energie Strategie in Groningen.

   

  Talentvolle young professionals uit de provincie komen bij elkaar en vormen een werkgroep die nu en in de toekomst met de RES meedenkt en inhoudelijk uitdaagt. Verder zullen zij zich inzetten om andere jonge werkende in Groningen te enthousiasmeren om zich in te zetten voor RES Groningen. Lees hier meer informatie op de pagina over KEK on RES Groningen.

  World Cleanup Day met KEK

  15:00u, 21 September, 2019 - Zandvoort aan Zee, Strandpaviljoen Jeroen

  Een hands-on actie vanuit KEK, voor elke Young Professional die graag een handje mee helpt! We verzamelen bij Strandpaviljoen Jeroen, gaan 2 uurtjes opruimen op het strand, en sluiten af met een borrel (die we dan vast en zeker wel verdiend hebben).

   

  Neem zelf een vuilniszak en eventueel handschoenen mee.

   

  Vind onze actie door op de website in te zoomen naar Zandvoort aan Zee en klik op Strandpaviljoen Jeroen. Tot snel!

  Zomerborrel & Kick-off met nieuwe sectorleads

  17:00u, 6 September, 2019 - Utrecht, The Greenhouse

  Het Klimaatakkoord is opgeleverd en daarmee is ook KEK in een nieuwe fase beland. Afgelopen weken zijn we daarom druk bezig geweest om onze organisatie nieuwe vorm te geven door het uitrollen van de KEK Denktank. Na een sollicitatieronde, zijn wij trots om te vermelden dat een nieuw, fris en ontzettend sterk team van sectorleads hebben kunnen samenstellen. Nu de zomer aan z’n einde komt, en alle klimaattafelaars op hun lauweren rusten, wil KEK doorpakken!

   

  Vind jij dat het klimaatakkoord nog een gatenkaas is, of dat er niet genoeg gebeurt in de landbouw? Dat de RES’en zich ontvouwen als een drama voor de elektriciteitssector? Of dat in de gebouwde omgeving te weinig spijkers met koppen worden geslagen? Zin om mee te werken aan het nieuwe geluid van KEK voor bijvoorbeeld mobiliteit, industrie of cross-sectorale onderwerpen? Ben jij erbij om met je sectorleads te brainstormen en zo snel mogelijk aan de slag te gaan?

   

  Dan is jouw vrijmibo ditmaal bij The Greenhouse, op loopafstand van Utrecht CS.

  KEK on Tour bij FrieslandCampina!

  18 juli, 2019 - Friesland Campina Amersfoort

  Het Klimaatakkoord vereist de installatie van meer wind- en zonne-energie op land en ook de landbouwsector kan een steentje bijdragen aan de doelstellingen. Een toekomst met windmolens in het veld, zonneweiden op landbouwgrond, energiewinning uit mest en stal-daken vol met zonnepanelen: wordt de boer naast agrariër ook energieleverancier?

   

  "Wie wind zaait zal storm oogsten" en zo gaat dat ook hier niet zonder uitdaging; er is genoeg lokale weerstand, want soms worden boeren zelfs bedreigd. Maar ook de aansluiting op het elektriciteitsnet is niet vanzelfsprekend. Hoe maken lokale overheden, projectontwikkelaars, boeren en netbeheerders dit tot een gezamenlijk succes? En hoe zorg je dat dit gebeurt in samenspraak met de omgeving? Hierover gaan we op 18 juli in discussie met onder meer Ynte de Vries (FrieslandCampina), Bram Brouwer (Berenschot) en Wouter Beukeboom (agrariër).

   

  PROGRAMMA

  17:30 Inloop

  18:00 Opening

  18:15 Ynte de Vries (Friesland Campina) - Energie, een nieuw coöperatief product

  18:30 Bram Brouwer (Berenschot) - Lokale samenwerking in de energietransitie.

  18:45 Dirk Oudes (WUR/Academie van Bouwkunst)- Hoe zorgen we voor een aantrekkelijk energielandschap?

  19:00 Rens Savenije (Ventolines) - Van idee naar uitwerking. Projecten realiseren, wat is daar voor nodig?

  19:15 Paneldiscussie - 3 sprekers incl. Mentimeter

  19:45 Afsluiting met column van Boer Wouter

  20:00 Einde - Borrel bij de Wagenmeester tot uiterlijk 22:00

  Het nieuwe klimaat, laat je stem horen.

  Van klimaatactie naar systeemverandering.

  4 juli, 2019 - Pakhuis de Zwijger, Grote Zaal, Amsterdam

  Jongeren gaan wereldwijd massaal de straat op voor een beter klimaat. Maar hoe zet je klimaatactie om in systeemverandering? Deze avond gaan we samen met Klimaatgezant Marcel Beukeboom op zoek naar antwoorden. De vraag wat je zelf kunt doen, is hierbij net zo belangrijk als de vraag hoe je anderen mee kunt krijgen.

   

  Met onder andere onze eigen: Thomas Dekker is voorzitter van de Klimaat en Energie Koepel (KEK) voor Young Professionals. Zij vormen een denktank van young professionals met als doel om mee te discussiëren voor een beter klimaat. Zo vormen zij de verbinding tussen het nieuwe Klimaatakkoord en onze generatie, door bijvoorbeeld mee te onderhandelen aan het Klimaatakkoord.

  KEK on Tour: Editie Industrie - 'Take on Transition'

  21 februari, 2019 - Velsen Noord TATA STEEL

  Altijd al eens een kijkje in de keuken van TATA Steel willen kijken?

  Op 21 februari krijg je die kans!

  We mogen namelijk onze volgende KEK on Tour: Editie Industrie bij TATA organiseren!

  Geïnteresseerden in de sectortafel Industrie krijgen deze dag in Velzen-Noord (vlakbij IJmuiden) een volledige update van hoe het eraan toe gaat aan de KEK Industrietafel, en hoe wij daaraan hebben onderhandeld over het Klimaatakkoord. Er komen interessante sprekers waaronder natuurlijk tafelverbinder Carlijne Mouthaan, Hans van den Berg van TATA Steel, . Aanwezigen krijgen daarnaast een rondleiding over de plant van TATA Steel; een unieke kans om een goed beeld te krijgen van het reilen en zeilen in zo'n energie-intensief bedrijf.

   

  Het programma is als volgt:
  10:30 - 12:00 Site Visit (externen)
  13:00 - 17:15 Symposium programma

  Let op: Lunch is voor eigen rekening


  Neem een geldig identiteitsbewijs mee voor de tour (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)

  Meld je aan voor dit event via de onderstaande button - Meer info

  Groot KEK Event
  Van akkoord naar actie, geen babystapjes maar zevenmijlslaarzen

  woensdag 10 oktober, Auditorium, Eneco World Rotterdam (14:00 – 17:30)

  Meet the Boss in het Enexis Huis

  19 september 2018, van 10.30 en 13.30 uur, Enexis Huis in Zwolle

  Speciaal voor young professionals in de energiesector organiseert KVGN een aantal interessante bijeenkomsten waarin je ‘kopstukken’ uit de gassector persoonlijk kunt ontmoeten. Bij de ‘Meet The Boss’ bijeenkomst in september kun je kennis maken met Peter Vermaat, de CEO van Enexis. Hij ontvangt je op een zeer toepasselijke locatie, namelijk bij Enexis in Zwolle, waar je een rondleiding krijgt in het Enexis Huis, ‘een huis van nú’. Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol dus wees er snel bij!

  SYN Event

  woensdag 19 september, Circl Amsterdam (19:00 – 22:30)

  Het Sustainable Young Netwerk (SYN) is een nieuw netwerk voor alle Young Professionals in Nederland die duurzame ambities in hun werk hebben. Elk kwartaal wordt er een SYN event georganiseerd waar Young Professionals met deze ambities samenkomen.

   

  Heb je duurzame business ambities in je werk en wil je deze waarmaken? Kom dan naar het eerste SYN Event op woensdagavond 19 september! Hier ontmoet je gelijkgestemde Young Professionals uit heel Nederland van verschillende bedrijven. Het SYN event is een interactief netwerkevenement met een inhoudelijk programma en sprekers. Dat betekent in gesprek gaan met andere Young Professionals van verschillende bedrijven en ook nog wat nuttigs leren. Het doel van het event is om je verder te helpen met de duurzame ambities in je werk. Deelname kosten bedraagt 10 euro.

  Stroomversnellers, 1/8 triathlon

  2 september 2018, Amersfoort

  Houd jij wel van een sportieve uitdaging? Word dan stroomversneller, laat je sponsoren en zwem, fiets en loop 1/8e triathlon. Het doel is om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen om zonnepanelen mee te kopen. De energie die daarmee opgewekt wordt komt geheel ten goede aan gezinnen die hun energierekening niet kunnen betalen.

  Ben je beter in andere dingen dan sporten, dan kun je natuurlijk nog op heel veel andere manieren een bijdrage leveren.

  KEK on Tour: editie Elektriciteit

  18 juli 2018, hoofdkantoor Alliander in Arnhem

  Bij de 2e editie van KEK on Tour ligt de focus dit keer op de sectortafel Elektriciteit van het Klimaatakkoord. Het KEK sectorteam haar manifest gepresenteerd aan deze tafel. Dit manifest bevat suggesties en aanbevelingen om het akkoord in de tweede fase tot een succesvol einde te brengen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we verkennen hoe het conceptakkoord zich verhoudt tot de aanbevelingen in het manifest van KEK. Hoe gaat dit zich verder ontwikkelen en wat is de rol van jonge professionals daarbij?

  Klimaat voor jongeren

  9 juli 2018, Pakhuis de Zwijger Amsterdam

  De toekomstige wereld van de jongeren van vandaag zal er als gevolg van klimaatverandering anders uit zien dan de wereld van nu. Onze samenleving zal drastisch (moeten) veranderen. Besluiten over bijvoorbeeld onze energievoorziening, onze fysieke leefomgeving, ons voedsel en ons onderwijs worden nu voorbereid.

  Jongeren lijken bezorgd over klimaatverandering en buitengewoon gemotiveerd de toekomst mede vorm te geven. Maar hoe doen ze dit effectief? Waarin verschilt hun perspectief met dat van de huidige generatie beslissers? Wat kan er anders?

  KEK on Tour: editie Gebouwde Omgeving

  28 juni 2018, UCo (Utrecht Community) Utrecht

  Op 28 juni is de eerste KEK on Tour bijeenkomst. Voor alle jonge professionals die geïnteresseerd zijn in de gebouwde omgeving: de ontwikkeling binnen het klimaatakkoord maar vooral wat gaat er nu gebeuren en wat is onze rol daarin? Aanwezig zijn onder andere Paul Geurts van Kessel en Teun Bokhoven.

  Klimaatmars 10 maart

  Loop jij mee met KEK?

  12.00 uur voor het Beursplein 5, Amsterdam

  Op zondag 10 maart a.s. begint op de Dam in Amsterdam de Klimaatmars. KEK schaart zich achter de boodschap dat Nederland méér en sneller vooruit moet, en loopt daarom mee.

  We verzamelen ons om 12.00 uur voor het Beursplein 5 . Om 12.30 uur lopen we naar de Dam. Hieronder vind je het programma.

   

  De Klimaatmars is 2,5 km lang en loopt van de Dam over het Rokin en de Vijzelstraat naar het Museumplein.

  Om 13.00 uur is er voorafgaand aan de Klimaatmars op de Dam een kort podiumprogramma, gepresenteerd door Froukje Jansen, met optredens van

  • Claudia de Breij
  • Typhoon
  • Heleen de Coninck, klimaatwetenschapper en hoofdauteur bij het VN-klimaatpanel IPCC
  • De initiatiefnemers van de schoolstakingen
  Aanmelden hoeft niet. We hopen je op 10 maart te zien!

  Groot KEK event The Recap: jouw input is nodig

  Vrijdag 1 maart, CIRCL, 13.30 - 17.30 uur + borrel

  Een jaar verder, er is veel onderhandeld en ook door KEK veel ingebracht. Terwijl de politiek worstelt met gele hesjes en zich waagt aan campagne-taal, stelt KEK zich de vraag: wat vinden we er eigenlijk van? Op een inspirerende, duurzame locatie, blikken we terug en gaan we in discussie over onze eigen ‘appreciatie’. Welke vragen komen boven tafel? Ook zal het nieuwe bestuur zich voorstellen en kijken we vooruit naar de toekomst van het klimaatakkoord, en bovenal KEK. We sluiten af met een borrel!

   

  Opzet KEK Event ‘the Recap’
  Wanneer: Vrijdag 1-Maart, 14:00-17:30 + borrel
  Locatie: CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
  Bereikbaarheid: Naast station Amsterdam Zuid, parkeren; Q-park Mahler
  Deelnemers: 50-80 young professionals

  13:30 Inloop
  14:00 Opening
  14:10 Recap van de KEK-tafels
  15:00 Koffie
  15:20 Break-out sessies
  16:00 Plenaire discussie
  17:00 Poll & Slotwoord
  17:30 Borrel (op eigen kosten, einde 19:00)

  All Posts
  ×
  ×
  Klimaat en Energie Koepel (KEK) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
  
  Contactgegevens:
  
  www.klimaatenergiekoepel.nl | info@klimaatenergiekoepel.nl 
  Voorzitter van het bestuur van de Klimaat en Energie Koepel is Jan Sjerps. Hij is te bereiken via info@klimaatenergiekoepel.nl of +31644392957.
  
  Persoonsgegevens die wij verwerken
  
  Klimaat en Energie Koepel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
  Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  
  - Voor- en achternaam
  - E-mailadres
  - Portretfoto
  - Naam van werkgever
  - Telefoonnummer
  
  Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
  
  Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@klimaatenergiekoepel.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
  
  Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
  
  Klimaat en Energie Koepel verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  
  - Voor het verzenden van onze nieuwsbrief
  - Om je te informeren over onze diensten of die van gelieerde partijen
  - Om je inzet/rol/functie als ambassadeur of betrokkene bij Klimaat en Energie Koepel te communiceren
  - Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  - Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten
  
  Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
  
  Klimaat en Energie Koepel bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
  
  Delen van persoonsgegevens met derden
  
  Klimaat en Energie Koepel verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of op grond van een gerechtvaardigd belang van Klimaat en Energie Koepel. Klimaat en Energie Koepel gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: website, Google (Drive, Gmail, Calendar), Mailchimp, Facebook, Twitter, Linkedin. 
  
  Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
  
  Klimaat en Energie Koepel gebruikt cookies op de website voor Google Analytics, Keen IO en social media.
  
  Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  
  Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Klimaat en Energie Koepel en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 
  
  Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@klimaatenergiekoepel.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
  
  Klimaat en Energie Koepel wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 
  
  Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
  
  Klimaat en Energie Koepel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@klimaatenergiekoepel.nl.