• Landbouw team

  De tafelverbinder, team en community voor de sector landbouw en landgebruik

  Tafelverbinder en Team landbouw

  De tafelverbinder Landbouw van KEK is Joris Lohman. Via deze link vind je zijn persoonlijke verhaal. Samen met de Nederlandse Agrarische Jongeren Kontakt, de young professional organisatie voor boeren, deelt Joris een stoel bij het hoofdtafel. De samenwerking verloopt uitstekend en samen hebben ze een manifest opgesteld die de ambities omhoog krikt.

   

  Samen met de volgende young professionals vormen hij het sector team landbouw voor KEK: (team leden worden z.s.m. aangevuld)
   

  Sectortafel Landbouw

  Opzet landbouwtafel

  Bij de tafel landbouw heb je organisaties in akkerbouw, veeteelt, (glas)tuinbouw, veevoer, de financiering, levensmiddelenindustrie, milieuorganisaties en publieke instanties met terrein en waterschappen. Deze tafel wordt voorgezeten door Pieter van Geel

   

  De subtafels van landbouw gaan over: Methaanuitstoot bij mestopslag, Glastuinbouw, Veenweidegebieden, Bomen bos & natuur, koolstof en landbouwbodems, verduurzaming landbouw, innovatie voor klimaat en landbouw.

   

  Meer informatie over de landbouw tafel vind je hier

  Denk met ons mee!

  Industriecommunity groep

  Met young professionals hebben we ook een community groep via Whatsapp. Daar delen we elkaars nieuwe verhalen en innovaties en reflecteren we wat er gebeurt. We denken bijvoorbeeld over draagvlak, maar ook over inhoudelijke zaken op technisch of sociaal economisch gebied. De industrie zit namelijk met veel technologieën in de pijplijn, maar het is van belang hoe we dit zo slim mogelijk uitrollen, zodat Nederland een klimaatkoploper kan worden.

   

  Wil je meepraten met de industrie community of iets laten weten? Stuur dan een bericht naar Fons Janssen (+31625197680)

  All Posts
  ×