• Hoe kan jij bijdragen?

  Inmiddels zijn de sollicitatieronden voor tafelverbinders en jong-sectortafels gesloten, maar daar houdt het niet op! KEK is op zoek naar enthousiaste young professionals, die zich aan willen sluiten als ambassadeur om draagvlak te creëren voor het klimaatakkoord en de energietransitie.

   

  Wil je helpen ons KEK netwerk uit te breiden? Twitter mee met @kekoepel en verspreid KEK binnen jouw eigen netwerk en organisatie!

  Vacature: Werkgroep onderwijs

  Ben je enthousiast, trots op de transitie en klaar om een gezonde dosis ‘young professional’ toe te voegen aan onderwijsland? Solliciteer dan nu voor een rol in deze werkgroep!

  Vacature: Raad van Advies

  Ben jij betrokken bij KEK? Wil je het bestuur adviseren over belangrijke besluiten en de toekomst van KEK vormgeven? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op de Raad van Advies van KEK. Voor deze Raad van Advies zoeken we tussen de 5 en 8 mensen.

  Haak aan en word ambassadeur!

  Wil jij betrokken blijven en ons initiatief verder verspreiden? Draag je de uitgangspunten van KEK een warm hart toe? Word dan ambassadeur. We nodigen je uit voor onze events en houden je op de hoogte.

 • Contact

  Wil je je aansluiten? Of heb je nog vragen?

  We nemen zo snel mogelijk contact op

  Voor vragen over KEK en het Klimaatakkoord, bel Talitha. Voor vragen over de organisatie, bel Jan.
  Talitha: 06 36107098 Jan: 06 44392957
  All Posts
  ×